Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ashampoo Office 2010 ingyen!

Az egyik számtech újságban találtam rá az Ashampoo Office 2010 irodai csomag ingyenes verziójára. De ehhez meg kellett volna venni az újságnak pontosan azt a kiadását és már lecsúsztam róla.

Miután átkutattam az internetet, megtaláltam ugyanezt a verziót, így már ingyenesen egy olyan csomagot kapunk kézhez, ami sokkal kisebb, gyorsabb, de ugyanúgy használható, mint az MS Office 2007+. Csupán regisztrálni kell és kapunk egy kódot, amivel aktiváljuk a programot.

Az irodai csomag tartalmaz egy szövegszerkesztőt (Textmaker), táblázatkezelőt (Planmaker) és prezentációkészítőt (Presentations). Kezeli a .docx, .xlsx és Open office (.odt) kiterjesztéseket. Az alkalmazás telepíthető pendrive-ra is! Kizárólag Windows!

Regisztráció: http://www.softmaker.de/reg/ash10_en.htm

Letöltés: http://www.ashampoo.com/dl/0338/ashampoo_office2010_fm.exe

0 Tovább

9+1 újabb alternatíva ingyen

Ahogy telik az idő, az ember nem hagy fel a kutatással és egyre jobban beleássa magát a programrengetegbe, míg újabb, szebb, használhatóbb, gyorsabb alkalmazásra nem bukkan. Itt olvashatjátok keresésem gyümölcsét:

0 Tovább

Hordozható (portable) programok

Akkor van szükségünk pendrive-on is hordozható programokra, ha azt szeretnénk, hogy alkalmazásaink mindig kéznél legyenek. Ha átmegyünk a haverhoz, aki teljesen mást használ és nem szeretnénk tökölni a gyors tanulással, akkor bedugva a pendrive-ot, indíthatjuk is a jól bevállt alkalmazásainkat. Egy másik felhasználási helyzet, amikor a munkahelyen letiltanak mindenféle telepítést, ekkor elég bemásolnunk egy mappába és úgy használni.

0 Tovább

Rendszerkarbantartás - Biztonságosan és gyorsan

Szánjunk rá minden második hónapban egy kis időt, hogy rendberakjuk rendszerünket. Ezáltal a Windows mindig gyors maradhat, megbízható és átlátható. Megelőzzük a felesleges fájlok felhalmozódását, az összeakadásokat és a lefagyásokat. Ebben a cikkben sorrendbe állítottam, hogyan érdemes egy "nagytakarítást" elvégezni.

0 Tovább

Tökéletes program alternatívák ingyen

Az ember egy idő után elkezd kutatni olyan programok után, amelyek gyorsan, egyszerűen használhatók és nem feltétlenül kell pénzt kiadni értük. Manapság a legtöbb vállakozás is ezzel csökkenti kiadásait. Szerencsére a fejlesztők nem tétlenkednek és jobbnál jobb eszközökkel lepik meg a felhasználókat. Álljon itt néhány program, amit mindenkinek ajánlok, aki egy kicsit is törődik azzal, hogy jogtiszta szoftvereket (és ingyeneseket) használjon, de mégsem adna alább a minőségből. Ezen alkalmazások telepítésével teljeskörű alternatívákat kínálok.

0 Tovább

diaspar blog

blogavatar

A jövő és a technológia

Utolsó kommentek